kepenatan..~
Tuesday, October 12, 2010 • 11:53 PM • 0 comments
hri ni kul2.30 group aku skali lg brusaha keras mau m'cari company utk asigment law,, sblm ni asyik xdpt je.. xde rzeki,~ hu.. something yg agk klakar yg b'laku ari jni iaitu.. ngeh2,, ktorg naik kete singh. actly, ktorg yg kol uncle. tp ade gk group dak decom nk tmpang gk,, group dorg ade 2laki n 3pompuan,, aku agk kompius di c2 cz uncle suh 4org dk blkg,, laki 2org tu kt blkg. so t'pkse la 2org pompuan dk tepi laki 2org tu. situasi kedudukan time 2 sgt la smpit.. hu.. tp pompuan group dorg la dk blkg skali 2. hee..then, ktorg g kp cari company kt kwsn bgunan Aida corner xslp.. 1st nye, ktorg prgi kt company yg sal corporate 2.. puan 2 pnye la gtau i2 ini n die ckp if ktorg nkjgk MOA n AOA tu, ktorg kne wt appoinment ngan die smule n then ktorg kne la interview puan 2,, bkn sng2 ley dpt MOA n AOA cm2 je..katenye la kan..~
so, ksekian kali nye, kami rse cm agk leceh sdkit di c2. so, kami rse ingn m'cube lg di company len.. dgn izin Allah taala, kami dgn mudahnya m'dpt MOA n AOA company yg 2nd ktorg jmpe ni. sgt2 hepi sal akak yg keje kt c2 pn beik n ramah sgt2. die wt kami sng ngan die,, thnx 2 k.ila! hee.

~mala, are^da,k.ila n iera~


me and ada (green lor)



ok, after settle smua, kami b'hajat g kp ingn m'beli brg2. ble da ciap smua, kami pn kol la uncle smule ckp mtk die amek ktorg kt kp td. ktorg tggu uncle kt dpn 2 pas2 ble nmpk kete uncle, tdk disgke2 group yg td ade dlm kete uncle 2,, agk rse nk t'gelak. so, t'pkse la aku n membe aku(iera) dk blkg ngan laki 2org tu. huhu.. tp aku mtk iera naik dlu. mule nye aku dk sblh iera, tp cm aku sgt2 la xslesa dk t'hi,pit g2. so, aku mtk iera dk ats riba aku,, t'pkse la thn smpai klj.. tp rse cm sgt2 klakar cz xpnah2 la org sme bsor ngan aku dk ats riba aku. aku dk ats riba membe2 ade la. hua3.. disbb kan kepenatan i2, after mghrib aku tdo smpai kul9. rse pnt sgt. my syg phm sy. so, xriso sgt la,. sy ade cte sal ats kete kt die n die mule nye agk xske. kate nye 'npe naik jgk da tau cm2,,' sy ckp sbb time 2 da lwt da. da mudarat sgt da, nk wt cmne. sy tau die seorg yg sgt phm sy.. n die ckp xpe la cm2.. die ok je~ sy syg die bnget!.hee

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni