sUbHANaLLah..
Tuesday, December 14, 2010 • 2:16 AM • 0 comments


slm alaik..
time nia sy create post ni ngan tgisan.. siyesly sy sgt2 la sdiy pd saat ni,, xtau nk gtau sape, so sy plih utk mngepost blog ni ngan keadaan yg amat sayu.. subhanallah,, izni sgt2 la sdiy.. mcm2 rse da ni. izni da pnt da.. izni xmo ngalah lg.. tp npe ? npe hati izni asyik b'lmbut je?? pnt la .. siyesly pnt..
ya Allah kuatkn hati aku kire nye aku msih lg ade hati.. tngkan aku ya Rabb.. k la, sy xmo cte hal privacy sy kt cni.. nway, doakan sy ok2 jep ye.. sy mau tdo,, wslm.~



**beriku petunjuk**


** xmau ingt da..**

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni