gAdiS kaCe matE,, =)
Thursday, January 20, 2011 • 8:40 PM • 2 comments


as salam pmbuke bicara.. heheh,, huhu,, da agk lame la jgk kn sy xupdate belog ini kan?
t'sgt2 la bz dgn mcm2 aktiviti,, hehe,, biase la kan bisnes women katekan.. hoho,, sy rndu lak nk update belog ini ttbe,, sal byk je rse bnde nk di coretkan di cni..
tp 1 by 1 la kan,, t xbesh plk create byk2,, sy pn bley jd muak tau..
ok, kace mate,, ade ape ngan gadis kace mate ini? hehe,, xde pe sgt la sy nk cte sal kace mate ni,, mse sy dlm lingkungan tingktan 3 xslp sy la kan,, sy g jmpe doct sal pnyakit sy yg tdok le seserius mne pn.. hehe, tp sy ni ratu msuk wad jgk la kan,, ok, xmo la sy melalut lbih2,, n doct ade psan kt sy, ''awk jgn mnum coffee, jgn dk dpn lappy lame2, n yg pnting jgn mkn daging n so on la'' . cmtu la lbiy kurengayt doct itu,, smpai skang sy bley ingt lg rupe si doct yg chumil n beik ati itu,, n sblm sy kuar die ckp cmni ha.. ''sy nasihatkn awk, tlg la buad spek spye kple awk xskit'', hehe,, sy hnye mampu t'syum la kan.. sbb sy mang xmnt lgsung la nk pkai bnde alah tu,, klu org len pkai cntik n ok je sy tgk tp klu sy pkai, .. ya tuhan,, burox bebeno je rse,,
sy nih time mude2 lu byk skit,, trutame skali gastrik n migrane, hek3.. bsor2 ni je da pndai jg dri.. :. pndaikah??.: hehe..
so alkisah nye, bru2 ini, sy g blik membe sy, n meme sy tu, pkai spek la kan. sy sje2 suke2 je pun nk try spek die tu cz nk tau power die byk mne,, pastu ade la membe sy yg sorg ni tgk n die ckp ngan pnuh b'sumguh jgk la kot,, ntah la.. ayt die bgini.. '' akak.. comey la klu awk pkai spek tu, sesuai jep ngan awk" ahakz.. :. ayt bodek kah??.: hehe
yg die ckp tuh time sy xpkai tdung la kan. tp sy cbe la pkai tdung n pkai spek tuh.. ohhh tidakk...!! xlawo pn?? huhu.. tp dorg ttp ckp ssuai,, i dont know la kan kot2 dorg rabun ke pe.. hua2.. :. maap ye.: hehe,, bgitulah cte nye yg xbrpe besh ini.. skadar mau kongsi n cte kt blog ini shje.. teet.. undur dri dlu.. t sy continue ngan cte len plk.. wait n c yep.. tata..
assalam..

me,
miss izni

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni