ustazah cahaya???
Saturday, October 1, 2011 • 11:45 PM • 0 comments
salam..

hee.. kembali lgcahaya mnyinari blog ksygn ku ini.. hehe,, ok, tgk tjuk ats tuh cm plek an? agk la, miss cahaya da jd ustazah, mang la plek. nk kate bgus, xpun.. hee.. tp inila rzeki nme nye,,

 
 pg td sy jnji ngan kak lini nk g pjbt sbb nk amek knci ngan die.. so, sy ajk la spupu sy skali tmankan sy.. sy smpai agk lwt sket sbb sy xtrsedar. hehe, almaklumla , cik cahaya ske tdo lwt.. ble da smpai, blaja sket2 ape yg ptt ngan akk tu, then ttbe akk tu tnye sy '' izni nk x wt keje part time??'' so, sy mule2 b'kerut gk dahi. ingtkn meniaga ke pe.. meniaga pn bole sbb sy kan mnt bsness.. hehe,, sy tnye die, keje pe kak?? die ckp '' mengajar al-quran''. so, sy pn syum la. sbb dlu2 pn pnah  gk la mgajar bdak2..


so, sy  ckp la, xksh.. sbb b4 diz, akak tu yg ajr,, tp kan akk tu da dpt keje kt len, so die xde sape da la nk ajr bdak2 tu.. sy pun ok je sbb bnde tu bnde beik.. lpas tu akk tu bwk sy g umh dpn pjbt tu.. jmpe ngan mak kpde bdak2 tu,, alhamdulillah, nmpk  bdak2 tu xde mslh ngan sy.. sgt comel tau..mak diorg ckp '' ha, ni ustazah bru kamu org..'', bdak yg drjah 2 xslp, sgt cute. die syum2 kt sy smbil trsipu malu.. laki u!! auuww.. hahaha.. bdak2 lg, have no feeling la. sy kan ske bdak2,, hehe.


so, esk sy mule keje n mgajar mgaji.. actly, sok sy kene pkai bju korporat yg akk tu bg. tp mang xready lg nk pkai.. hehe,, so, next week la sy pkai.. mjur la bju tu juz pkai stiap ari ahad je.. hehe,, k la, nk tdo..
nyte!! wish me luck n pray 4 me ya'! tata..


ustazah cahaya,

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni