terima kasih ,pak cik sbb bgtahu :)
Tuesday, January 31, 2012 • 6:45 PM • 0 comments



salam kalian smua ! Moga segala urusan kalian arini berjalan dgn baik dan diredhai oleh Nya.
amiin...

ok, xde pe pun nk cte. tp cahaya btul2 berterima kasih kt pak cik tu.
alkesah nye begini


ptg td lpas balik dr ajar bdak2 mengaji, sy berhasrat nk pergi bank utk msuk kan duit dlm akaun sy. (skema nye ayt cahaya ) ^_^. ok, then ttbe ble nk msuk kan duit 4 da second time (2nd time sbb cahaya lupe nk msukkan 1keping lg duit kt tgn.. heehehe) ,duit tu xditerime. mesin tuh suh cahaya amek balik duit tuh le. pastu time cahaya amek duit tuh, cahaya mcm nk melendikkan wang tuh la, then pk cik yg beratur kt belakang cahaya pun ckp,
"konyokkan duit tu, nti die sng nk msuk."
errkk.. cahaya cm agk blur skjap.


dlm hati cahaya ckp "eh, xpnah dgr plak ajaran cmnih".. tp luaran cm senyum je kt pkcik tu n smbil2 tuh cahaya lipat wang kt tgn cahaya. pk cik tu ckp cmnih "tu lipat, deq. konyok je. xpe, cbe try. ". ok, utk amek hati pk cik tuh, cahaya cbe la konyok dgn prasaan ragu2. ble cahaya msuk kan duit yg KONYOK tuh, snang je mesin tuh trime. pk cik ckp lg "ha.. kan da jd tu ". lepas cahaya settle amek slip tuh, cahaya pun tnye pk cik tuh "owh, mmg kne buat mcm tuh ke? " die jwb "a'a, sbb mesin tuh blablabla.. (cahaya xdpt tgkp sgt explaination pk cik tuh)." then, he said again " tu pun pk cik tahu dr org bank jgk, die yg ajarkan".. cahaya pun mengangguk n cahaya mtk dri dan ucapkan terima kasih byk2 kat pk cik tuh smbil tunduk kan kple tnde hormat. pk cik tu pun ckp same2. hee..

ok, xde pe da kot. da nk maghrib ni. cahaya mau mndi.
jgn lupe solat n bce quran selalu ye !
wassalam ..

Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni