seronok dpt jmpe mereka2 , thanx sudi dtg !
Tuesday, February 14, 2012 • 10:41 PM • 0 comments



assalamualaikum w.b.t kalian2 smua !


ok, xde la cahaya nk cte pepanjang pun. hehe.
kisah nye begini. slh sorang mmbe maahad sy kol sy mlm tuh. ok, die tnye sy free x esok nye. its means
::mlm tuh- ari isnin mlm:: , :: esok - selasa::
. pham ta? if ta phm juz buat2 phm ye. hii..

then sy ckp sy keje n die ckp geng kami berhasrat mahu jumpe. tp mereka nk g skolah Maahad ksygan kami tu dlu, n for sure la cahaya xbole nk follow mereka2 sbb cahaya keje. then kami jnji nk jmpe kat mne2 area bndar sbb mereka nk g ofis cahaya mcm jauh plak ngan maahad tuh.

keesokkan nye :

cahaya heran jgk asal la mereka2 nih xde cntact cahaya sdgkan da kul12. time cahaya nk rehat da. so, cahaya kol mereka ckp bru je duk skolah, mereka smpai lmbat kt skola td. so, mereka ckp tgk keadaan dlu cmne. then , cahaya gtau encik yg cahaya nk masuk lwt sket ofis sbb nk jmpe geng2 ini. hehe, bos pun mcm biase la, xsah la klau xde gurauan die tuh. layan je la sbb die mmg mcm tu. hee..

smpai je wktu rehat, cahaya kol mereka2, n dorang ckp ade kat skolah lg. so, cahaya ckp la ape yg encik ckp td. encik suggest kan yg better dorg dtg ofis je. sng cte. n mereka stuju nk dtg ofis cahaya. siyesly cahaya rse excited bagai..!!! rndu kot dkat mereka2. tp cahaya xdapat jmpeadilah n ruhiyah. sbb adilah ade keje, n ruhiyah da hbis semester break die. sob3.

ok, ble dorg da smpai kt cni, ktorg borak pnjg2. bergelak ketawa sakan. haih!
smpai encik ade pun mcm xrse encik ade. mjur la encik sporting sgt. die mcm wat relax je.
pastu cm biase la, stiap pertemuan, pasti ade kenangan an? haha. then, kami bergambar !

jom cahaya knalkan mereka2.







:: name si gadis ayu ini, syahadah. die mmg sgt lmbut org nye. ::



:: ini la potograper ktorg. katenye xske amek gmbr, so trpkse snap cmni je::


:: acece.. mek bunge ! haha, ni farhani. die ganaz org nye tp still comel. hik3 ::







:: yg si pinky tuh, nme nye zaimah. org nye beik. hehe ::
:: err.. sory sbb style kami same jep. get no idea lah time nih ::



yg sronok lg hepi ,,

Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni