Alone
Saturday, March 16, 2013 • 6:17 PM • 0 comments




 Salam. Salam penuh ceria, penuh barakah dari cahaya.

Nway, cahaya da lame sgt xupdate belog ni. slh satu sebab mgkin xde mase sgt nk ngadap lappy lame2, 2nd nye cahaya xde idea sgt nk create psal ape. Cube jgk cari idea, tp kjap2 lost pulakk.
hehe.. so, cahaya pun ignore lah cahaya pnye belog seketika.

Korang tau x, byk je story nk cte psal cahaya. cahaya punye besday pun da lepas tau. Patu hari jubah cahaya pun da lepas. Besday ank buah cahaya pun da lepas. hee.. semua nya da lepas.
If ade mse n ade mood nk cte psal hari2 indah tu, cahaya create ye..




Hari ni cahaya byk tdo je.. Mud hilang la. huhu. Td sepupu cahaya datang. Die ckp die dapat g umrah, ade org sponsor. Wah, untungkan? Org tuh sponsor sbb die mengajar ank org tuh. Rezeki kan? hee.. tu lah, ble kite wat baik ngan org,org akan wat baik plak ngan kita. Buat pape jgn harapkan balasan tahu? Then, pasal ape eh? haa.. ingat da. Sepupu tu ajak dad cahaya gi minang bakal isteri die tu. Sepupu cahaya nih muda setahun dari cahaya. Pastu bincang pasal sepupu yang sama baye ngan cahaya yg nak kawen bln April ni. Bile ckp psal sepupu yg nak kawen ni, otak cahaya mcm jem teruk rase. Sbb sama tarikh ngan mmbe cahaya la :'(

Masih kompius ni nk pergi majlis sape. Sob2. kawan cahaya tuh da pesan awl2 da. Lagipun cahaya rapat jgk ngan die. Die harap sgt cahaya dtg. huu.. Cahaya xtau nk decide ape lg. Ok, lah cahaya nk out dulu. Ada tamu nak dtg. Sebab cahaya alone sgt, Allah mcm nk bg cahaya epi gtu. Tetiba sha kol ckp nk dtg singgah rumah. Die baru balik keje. Ok, nk date dgn sha dulu yep. Tata! Wassalam.

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni