Jalan- jalan, cuci hearty
Sunday, March 17, 2013 • 1:16 AM • 4 comments
Haip, animasayo!!

Hihihi.. cer tgk tajuk blog cahaya tuh. cuci hearty ok! bole dak gtu? Ngee.. Bole kan?
Kalau cuci mate mcm xelok sgt. Cuci hati ni sbb hati kne cuci lah tu.. kiki..

Ok, lepas je mjlis grad tuh, cahaya da jnji ngan mmbe2 kolej cahaya nk jumpe.
Malam tuh, ramai jgk yg kitorang jmpe. Rindu sgt kat mereka2 semua.
Dorang la di antara kwn cahaya yg bole gile2 lah. I mean gile2 nih, bole grau2 la.
Time siyes, siyes la, time gurau, gurau. Moga sahabat selama nye!! ~~







Ok, then keesokkan hari, cahaya kuar ngan bdak ofis cahaya lah. Kuar ngan kwn die. Pastu mlm tuh, cahaya jnji ngan ijat n andy nk g masjid sbb ade majlis taklim.
Subhanallah, Maha Suci Allah, siyesly mmg tenang sgt hati bile smpai masjid tuh, dgr ade bdak mngaji, pastu die pnye mjlis tu, mmg bg cahaya kat kelantan pun xde buat. Cahaya xngtuk ok!
Cahaya cube hayati tiap bait2 kata ayat yg keluar dr zikir2 die. MasyaAllah, tersentuh sgt!
Cahaya punye impian, nk dtg lg mjlis Ustz Habib Ali Zainal Abidin nih.
Tp xtau la ble plak ade rzeki cmtu. Even cahaya sorg2, xde kwn, cahaya sronok. Pastu cm biase lah.
Kompem nye akn ade org sebelah cuit cahaya. hehe..
Kami berkenalan lah, ape lagi! hehe.. tmpt2 cmni la best knal2 org kan? Die tnye cahaya ni skolah lg ke, duk mane, n smua2 la. Die kakak, dlm usia 28tahun. Baik org nye. hehe..




Ok, then keesokkan hari plak. Cahaya kuar ngan dorang lg. Tp nd balik awl. So, yang ade adlah wan, ijat, wani, iera n cahaya! Cahaya hepi sgt ngan dorang. Dorang bwk cahaya g jln2. Paling cahaya suke sbb dapat main kat ape ntah org pggil. Mcm play station la jgk, kat wangsa walk. Suke sgt3!!
Hilang segala stress yg ade. Last, dorang anta cahaya kat terminal. Sbb cahaya da nk balik kelantan da la. Hehehe.. Ok, jom tgk ape cahaya men, cahaya punye kawn2 cmne.. Jom2..!!
Kalau korang ade berkenan kat mane2 kawan cahaya, habaq mai la. jgn malu2. Hehehe..



 *acano? smgt x kami main? hihihi..



 *indi band! (tiru ayt wani)



 *mase nih g mam johny's n tgah decide nk g umh mak sdre cahaya



*okeh! yang ni, gojes frenz ok! hehe.. datin wanna be.. wany& iera :)





OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni