Miss zaman kanak2.. :)
Saturday, April 20, 2013 • 12:42 AM • 0 comments
Salam.. Hye olss..!! Mesti korang rindu cahaya kan? haha.. xde mkne nye!
Ok, xde ape sgt cahaya nk update.
Tengah belek2 gmbr cahaya kat fb, ternmpk la gmbar ade sorang kwn laki dr KpmB xslp la.
Die tag gmbar cahaya mase kitorang pergi program KAKS.

Bile tgk gmbr tuh, tgk kat profile die, byk plak gmbr2 kami mase kat KAKS dulu.
Hape lg, cahaya pun copy la. hihih..
da lame sgt gmbr tuh..

Ok, jom2. usha2 gmbar cahaya dulu kala. Miss dat moment!!!
Sbb ape? sbb muke cahaya dulu xmcm skang :(
Hhaha.. tp cahaya xkesah pun.. Actly, gmbr ni jgk la menaikkan smgt cahaya utk trus x putus ase utk jd mcm dulu balik. Skang nih cahaya tiap2 mllm usaha buat tradisional punye cara la.
Da xlyn da vit c bgai. Hii.. hari2, tomato, kunyit hidup n bedak sjuk.
Alhamdulillah, nmpk sedikit perubahan. Tapi ingt, yakin dgn Allah itu pnting. Semua nya dtg dr Allah. Jgn terlalu yakin dgn bnde yg kite gune tuh, tp yakin dgn Allah ;)

Ok, wassalam..








OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni