Photoghrapher xbertauliah adalah cahaya! yeay!
Tuesday, April 2, 2013 • 12:45 AM • 0 comments


Salam dear! kaifahaluki or kaifahaluka?
Alhamdulillah.. Ok, kalau yg xsht tuh pegi la jmpe doct. tau2!

Ok, mlm ni cahaya sgt bz tahu? da la keje kat ofis tuh berlambak.. sgt2 lah kan. Tambahan pulak skang nih cahaya jd acc. exect plus personal asisst. Cahaya bkn pandai sgt wat surat2 rasmi ni. Arini plak kne buat dua surat rasmi bagaii.. Punya lah berjam2 duk pk. Mmg fail trus la nk wat surat neh. Hahaha.. kdg2 klakar gak pk gelagat nk wat surat tuh. siap search gugel lg tahu? kelasss kau jah! nmpak sgt xreti.. Alah, AAK? skang kan semua di hujung jari.. Nah, cer try wat kat hujung jari korang. kuar lah ter segala bagai benda korang nak. konon lah kan?? hihi..

Panjang lah plak mengarang nye. Actly, arituh, da agk lame lah jgk. Mybe dlm sebulan dah la. Kwn kpd abg ipar cahaya kawen. So, cahaya nih mengofferkan diri utk jd photoghrapher mereka sbb cahaya kesian kat dorang. Xde org yg amek gmbar, yg ade pun mase tuh camera biase2 n mcm simple sgt. cahaya mcm rse nk tolong lah kan. Lgpun mase wedding akak n abg ipar cahaya, die da byk tlg ke ctu ke cni. So, ape slh nye nk bls jase baik die pulak. Dia punya wedding simple tp bg cahaya sgt sweetttt n nice! hihi.. 

Ok, kire nye skang cahaya tgh edit2 la sket gambar2 mereka. Lame kan cahaya punye editting? haha. Bkn la, cahaya bru buat dua hari edit gmbar tuh, tp xde lah pro sgt pown sbb cahaya xreti pun edit2 nih.. Hentam je la, asal nmpk nice di mata cahaya. kan kan? hihi.. 
Kesian jgk kat dorang sbb xkan la cahaya nk bg yg xedit lgsg.. B4 diz nk buat mmg xde mase sgt. Cahaya btul2 bz. Nak edit pulak kne bg ada mud dulu tau. klu xde mud, bole jd mcm ape la gmbar tuh nti.. hihi.. 

Ok, jom lah tgk2 sket gmbr cahaya amek mse wedding dorang.. 











 *simple kan pelamin die? tp bg cahaya, cntik sgt2!!














 * nih name nye ambik berkat :P













*nih la fmily akak sy! hihi.. ank buah kesayangan cahaya terr..


ok, props yg ade tuh di sediakan khas dr cahaya utk pengantin. :)
Sejujurnya, cahaya xpndai pun nk amek gmbar sbb cahaya xblaja ngan sifu lg. haha..
ok, hope enjoy ye bace belog cahaya! k, nyte korang! ;)


Yang chumil tp xbrape nk cun! 

~CAHAYA IZNI~


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni