Aku yang dlu bukanlah yang sekarang.. kikiki
Friday, December 13, 2013 • 2:26 PM • 0 comments
Salam u ollss..


Harap u olls sht2 belaka ye. cewah, ayt nak skema je, mcm nk tulis surat. hihi..
Ok, cahaya rase mcm da lame sgt2, yang amat sgt cahaya xupdate belog cahaya yg cun melecun ni kan? Errr.. cun kah? haha..
Ok, xkesah la cun ke x, tp mcm tu lah cahaya nk habaq. Act ly, byk faktor la kot cahaya xhapdet belog ni.
Korang pun tahu kan belog ni nak kne update kne ade idea, kne ade mse yg sesuai, bru syok mengarang.
Ni pun cahaya curi waktu rehat sbb rinduuuuuuuuuuu sgt2 nk update belog cahaya ni..

Cahaya skang da keje kL lumpur dah. haha.. Aik? camne smpai sane? jauh tu... parenz cahaya bg ke? bukan ke dlu parenz xbg?? haa.... byk soalan plak ye.. Yup, mmg jauh, tp nak wat cmne, kne pegi jauh2 la baru ade kellllaaaaasss gtu! hehe.. xde la, kelas xkelas, itu bkn care cahaya, cahaya g sane sbb company lame mcm ade mslh, so cahaya nk xnk terpkse jgk brenti kat ctu. Actly, xnafi mmg sdiy dan berat hati sgt nk tggal ofis lame tu, tp nk wat cane kan? Allah tahu ape yg terbaik utk kite. Cahaya yakin dgn qada' dan qadar Nya. InsyaAllah.. Mudah2an ape yg terjadi adalah yg terbaik utk diri kita. Fuhh.. sayu pulakk..
Ha.. parenz cahaya nk xnk kne bg jgk la cahaya keje kL sbb keje kat kelantan xbyk sgt.

Keje kat cni, ok je. No probs anyway. Byk jgk la knowledge yg cahaya dapat dr company ni. Korang doakan cahaya success dalam hidup ye. xkire la success dr segi kje ke, dr segi ape pun la. Cahaya seronok duk cni sbb hidup berdikari. Ok la, cahaya out dlu ye, nk smbung keje plak ni. Cahaya da lame xon9 sbenarnye. Lappy xde pastu tenet pun xde.

Last but not least, cahaya nk pesan n ingtkan korang, ingatan utk cahaya jgk la..
Kalu korang ingat n yakin dgn ayat ni, siyesly korang akan rase lg tenang dan kuat. Yakin tau!! Yakin dgn Allah!










Tulus ikhlas dari Cahaya ! 
Luv u All  <3>


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Sentiasa mengingati Allah :)

Simple words ♥


Ahlan wasahlan ya akhi, ya ukhti
Bile da masuk blog cahaya, pandai lah tinggal tapak kaki korg kat cni ye.. :)
Kalau nk komen, ade kat belah kanan ats entry cahaya tuh, rjin2 lah mengomen
If nk kenal cahaya, tekan kat petak about kat ats skali tu. ngee
Moga2 kalian hepi2 yep

My viewer ♥
Have a nice day

*curi2 intai cahaya*

Slide ceritera Cahaya
Ting tong


Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: cahaya izni